Στην κάμερα του «Love it» μίλησε η Αθηνά Ευμορφιάδη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, η οποία σε μια συγκινητική εξομολόγηση, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε δυο φορές παρόμοιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Εγώ στην αρχή μπήκα πολύ φουριόζα. Ξαφνικά άρχισα να έχω ένα άγχος πολύ περίεργο. Είχα άγχος για τη σωματική μου υγεία, γιατί ακόμη είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν μην τραυματιστώ. Νευρίαζα με τις ήττες μου.

Είχαμε καταλάβει πως ο Βαλάντης ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο. Ήμουν συνεχώς δίπλα του να τον ηρεμώ και ο Βαλάντης τον εκμεταλλεύονταν. Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της. Που το έχω ζήσει και εγώ αυτό το συμβάν.

Το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε στη φωτιά με την Ευρυδίκη. Το έχω περάσει δυο φορές εγώ αυτό που συνέβη στην Ευρυδίκη. Και ξαφνικά το επόμενο βράδυ να λες “καλά να πάθεις, σου άξιζε και δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος και έπρεπε να μας έχει χαιρετήσει”. Αυτά τα πράγματα δε λέγονται.

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε γνωρίζω. Εγώ ευτυχώς αν δεν το προλάβαινα θα είχα φύγει τώρα από τη ζωή. Δεν ήταν μια φορά, ήταν δυο φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!