Στην τελική ευθεία για τη γέννηση της κόρης της έχει μπει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ανυπομονεί να την κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η ηθοποιός και ο σύζυγό της, Φίλιππος Μιχόπουλος που έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Μάξιμο ετοιμάζονται από μέρα σε μέρα να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Παρ΄ όλ΄ αυτά η Αθηνά Οικονομάκου όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει στιγμή να εργάζεται ενώ κρατά μέσω του Instagram ζωντανή την επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων. Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποιο θα είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη της με την ηθοποιό να μην απαντά ξεκάθαρα αλλά να δίνει αρκετές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από «Σ».

«Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!