Αθηνά Ωνάση: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά

Αθηνά Ωνάση: Ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά

 

Τον έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία, φαίνεται να βρήκε η Αθηνά Ωνάση, μετά πολύκροτο διαζύγιό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος συζητήθηκε πολύ.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Ζόρζι, ο οποίος εκτός από επιχειρηματίας είναι και αθλητής ιππασίας επίσης.

Η πάμπλουτη κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, φέρεται να γνώρισε τον πλούσιο επιχειρηματία όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Κορνέτο Κ.

Πρόκειται για ένας υπέροχο επιβήτορα με μαύρο στιλπνό τρίχωμα. Ένα άλογο που μπορεί να πηδάει με άνεση εμπόδια ύψους 1.60 και το οποίο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση λάτρευε.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει την μεταξύ τους σχέση.

Μάλιστα, τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης θέλουν την Αθηνά Ωνάση να είναι η αιτία του χωρισμού του Αλμπέρτο Ζόρζι με την σύζυγό του, πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι.

Τίποτα όμως από όσα ανέφεραν τα δημοσιεύματα δεν επιβεβαιώθηκαν.

Οι φήμες φούντωσαν για τα καλά, όταν ο Αλμπέρτο Ζόρζι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας, Γιαν Τοπς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού

 

Scroll To Top