Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Αναφερόμενη στο γεγονός αυτό, η γνωστή δημοσιογράφος «λύγισε» και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, η χειρότερη, η πιο σκοτεινή. Όταν αναγκάστηκα να μείνω ενάμιση μήνα με το γιο μου στο “Παίδων”, ήμουν υπεράνθρωπος, δεν ήμουν η Αφροδίτη. Μετρούσα τους τοίχους, δεν με έπαιρνε ο ύπνος», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ένα βράδυ κοίταξα από το παράθυρο, ήταν Σάββατο, και είδα τα φώτα στα σπίτια. Είναι τόσο δύσκολο για μένα. Και αυτό που πραγματικά ζήλεψα ήταν το φως στο σαλόνι. Και είπα ότι δεν μου λείπουν τα ταξίδια και τα λεφτά, μόνο να πάρω το παιδί καλά και να πάω στο σπίτι να ανάψω το φως και να νιώσω το σπίτι. Το μεγαλύτερο μάθημα και σχολείο για μένα ήταν αυτό»
 

 
 
Κάντε  like  στη σελίδα μας στο  Facebook  και ακολουθήστε μας στο  Instagram  γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!