Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε δηλώσεις στο «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και για όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

«Ήταν πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους ευγενείς σε ένα κανάλι που πέρασα πολύ καλά. Ακούγονται πολλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς θεωρώ ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω πέρα από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι λίγο προσεκτική και διακριτική με αυτό το θέμα. Έχω μια συμφωνία κι ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΙ, ο οποίος έχει προτεραιότητα» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ό,τι μπορεί να ακούγεται και να λέγεται, δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητήσω. Θεωρώ ότι τα επαγγελματικά συζητιούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες. Τα έχουν ακουστεί, δεν με αφορούν επαγγελματικά. Κι εγώ γράφω ρεπορτάζ αλλά δεν θέλω να λέω γιατί εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω ματαιοδοξία ούτε τίποτα. Θα είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, που δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσω για το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!