Αυτή είναι η απόδειξη ότι η Meghan Markle χειρίζεται το Instagram account της με τον πρίγκιπα Harry

Αυτή είναι η απόδειξη ότι η Meghan Markle χειρίζεται το Instagram account της με τον πρίγκιπα Harry

Πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και ενώ ήταν ακόμη ηθοποιός, η Meghan διατηρούσε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και αγαπούσε την επικοινωνία που είχε με τους εκατομμύρια followers της.

Μάλιστα, όταν αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας βασιλικού πρωτοκόλλου, το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως η Μeghan είναι «ευγνώμων σε όλους όσους την ακολούθησαν στους λογαριασμούς στα social media τα τελευταία χρόνια.Ωστόσο, η εγκυμονούσα Δούκισσα του Sussex φαίνεται πως βρήκε τρόπο να ασχοληθεί ξανά με το αγαπημένο της Instagram, αφού ο κοινός λογαριασμός που δημιούργησαν πριν από μερικές εβδομάδες με τον πρίγκιπα Harry και ο οποίος μπήκε στο ρεκόρ γκίνες, έχει την ίδια διαχειρίστρια.

Οι royal fans κατάλαβαν πως η Meghan χειρίζεται τον λογαριασμό @sussexroyal, αφού στα περισσότερα post πολλές λέξεις γράφονται στα αμερικανικά αγγλικά και όχι στα βρετανικά αγγλικά. Για παράδειγμα, η Meghan η καταγωγή της οποίας είναι από τις ΗΠΑ, γράφει τις λέξεις «organization», αντί «organisation» και «programs» αντί για «programmes».

Επιπρόσθετα σε κάποιο post χρησιμοποιήθηκε το αμερικάνικο δολάριο αλλά και σύμβολα καρδιάς κάτι που δεν συνηθίζει το παλάτι του Κένσινγκτον.
Scroll To Top