Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!
Οι τρεις δημιουργοί, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου αποφάσισαν να ολοκληρώσουν «To τατουάζ» με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ παράλλη­λα προετοιμάζουν τις προτάσεις που θα κα­ταθέσουν στα ενδιαφερόμενα κανάλια.

Στα σκαριά βρίσκονται δύο νέες καθημερινές σειρές, εκ των οποίων η μία θα είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, για την οποία τηρείται σιγή ιχθύος, ενώ η άλλη θα είναι αμιγώς κυπριακής παραγωγής και αποτελεί τη μεταφορά του βιβλίου «Αστέρια στην άμμο» της Ρένας ΡώσσηΖαΐρη. Όσον αφορά τη δεύτερη παραγωγή, η διασκευή φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα και το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Θοδωρής Νικολάίδης. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο αφού έχουν παραδοθεί ήδη τα πρώτα επεισόδια και σύντομα αναμένεται να γυριστεί ο πιλότος, ώστε να κατατεθεί επίσημα στον ΑLΡΗΑ Κύπρου.

Eπιθυμία των συντελεστών είναι η συγκεκριμένη δουλειά να κατατεθεί και να πουληθεί και στο ελληνικό κανάλι με το οποίο θα έρθουν σε συμφωνία για τη σειρά της Βάνας Δημητρίου. Αυτήν την περίοδο γίνεται η στελέχωση του πρωταγωνιστικού καστ και την κεντρική ηρωίδα, ονόματι Αλέξια, θα ενσαρκώσει η Λαμπρινή Σκρέκα, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες νεαρές κοπέλες από τη σειρά εποχής «Γαλάτεια», που προβάλλεται στην κυπριακή τηλεόραση. Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Σοφία Βογιατζάκη, Φώτη Καράλη, Αστέρω Κυπριανού, Δημήτρη Γκουχζαμάνη, Λυδία Σγουράκη., ενώ ρόλο-έκπληξη θα κρατήσει η Λία Βίσση. Επιπλέον, οι συντελεστές επιθυμούν να στήσουν μία σειρά-υπερπαραγωγή όπου τα γυρίσματα θα γίνουν, πέρα από την Ελλάδα (Αθήνα, Ρόδο κ.α.) και την Κύπρο, στη Ρώμη, στην Ισπανία και στην Ινδία.

Scroll To Top