Το βράδυ της Παρασκευής στο «My Style Rocks» η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε στο ριάλιτι μόδας την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα στη θέση του τέταρτου κριτή. Μακριές τουαλέτες και αποκαλυπτικά φορέματα, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ συνέθεσαν το σκηνικό για μια τέλεια εμφάνιση και τα κορίτσια ήταν έτοιμα να εντυπωσιάσουν τους κριτές.
Ύστερα από τις εμφανίσεις των έντεκα κοριτσιών, τις χαμηλότερες βαθμολογίες συγκέντρωσαν η Γεωργία Σιακαβάρα, η Τζώρτζια Παναγή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι υπόλοιπες παίκτριες αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ οι κριτές αν και δυσκολεύτηκαν τελικά αποφάσισαν να παραμείνει στον διαγωνισμό η Τζόρτζια με την Γεωργία Σιακαβάρα να είναι αυτή που τελικά αποχώρησε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!