Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το The Bachelor

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το The Bachelor

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επεισοδιακή τελετή των ρόδων στο «The Bachelor».

Μετά από αρκετές εντάσεις και την είσοδο της νέας παίκτριας που έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο περιζήτητος εργένης ανακοίνωσε το κορίτσι, με το οποίο δεν ήρθε τόσο κοντά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Alpha.

Ο λόγος για την Αναστασία, η οποία δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο και έπρεπε να αποχαιρετήσει τη βίλα του «The Bachelor».

Η Αναστασία, μόλις αντιλήφθηκε ότι πρέπει να φύγει ξέσπασε σε κλάματα, έπεσε στην αγκαλιά του Παναγιώτη και άρχισε να του λέει τα όσα νιώθει γι αυτόν.

«Να ξέρεις είμαι ερωτευμένη μαζί σου και συγγνώμη που δεν κατάφερα να στο δείξω πιο πριν. Απλώς ήμουν πολύ πληγωμένη και φοβόμουν. Δεν ήθελα να φιληθώ νωρίτερα μαζί σου, γιατί ήξερα ότι αν φιλιόμουν θα σε ερωτευόμουν και δεν ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς τους δύο να ξέρεις. Σε θέλω πραγματικά Παναγιώτη. Δεν το πιστεύω ότι είναι η τελευταία φορά που σε βλέπω. Γιατί δεν μου έδωσες περισσότερο χρόνο», είπε η Αναστασία δίνοντάς του ένα καυτό φιλί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top