Οι Λεμούριοι ήταν για άλλη μια φορά οι μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα επίλεκτων του Nomads κι είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να στείλουν ακόμα έναν παίκτη στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Στην ομάδα των επίλεκτων βρίσκονταν ήδη οι αρχηγοί της εβδομάδας, ο Mike και ο Μάριος Ακριβόπουλος, αλλά και οι Μαριάννα Καμαρωτάκη και Δημήτρης Μαρμαράς, οι οποίοι ψηφίστηκαν μετά τις νίκες των Λεμούριων την Παρασκευή και το Σάββατο. Σε αυτούς τους τέσσερις, λοιπόν, ήρθε να προστεθεί και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Στη συνέχεια, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην live αρένα του Nomads, όπου ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τους πέντε παίκτες που πέρασαν στην δεκάδα, χάρη στην ψήφο του κοινού: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι 10 Επίλεκτοι: Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Αποχώρησαν: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αν και πέρασε στους επίλεκτους, εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Σάββας Πούμπουρας, ωστόσο, την έπεισε να μην φύγει σήμερα, να κάτσει να το σκεφτεί και να απαντήσει αύριο στην παραγωγή.