Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες μετά το έπαθλο επικοινωνίας βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού, για να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Παύλος Γαλακτερός.
Μετά την καταμέτρηση των ψήφων των τηλεθεατών, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor τελικά είναι ο Παύλος Γαλακτερός.

«Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου. Έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την κοπέλα μου, θα περιμένω τους amigos να τους δω έξω. Από εδώ και πέρα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Το λέω κυρίως για τα δύο παιδιά που νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους» ήταν τα λόγια του Παύλου Γαλακτερού, που αποχώρησε αποχαιρετώντας όλους τους συμπαίκτες του.

 

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, ο πατέρας του, Νάσος, έγραψε στο Instagram: «Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν από 3 μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top