Αυτός είναι ο πρώτος βασιλικός γάμος που έγινε εν μέσω πανδημίας

Αυτός είναι ο πρώτος βασιλικός γάμος που έγινε εν μέσω πανδημίας

Η πριγκίπισσα Raiyah της Ιορδανίας είναι επίσημα παντρεμένη! Η 34χρονη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ned Donovan που είναι Βρετανός δημοσιογράφος και εγγονός του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Roald Dahl και της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Patricia Neal.

Η πριγκίπισσα Raiyah της Ιορδανίας πριν από λίγες ώρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ned Donovan, ο οποίος είναι Βρετανός δημοσιογράφος και εγγονός του συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Roald Dahl και της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Patricia Neal.

 

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα γλυκά μηνύματα για το γάμο μας» έγραψε στο twitter της η πριγκίπισσα Raiyah κοινοποιώντας δύο φωτογραφίες από την πιο όμορφη ημέρα της κοινής της ζωής με τον Ned Donovan.

Τα σχέδια του ζευγαριού ήταν ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και μάλιστα στην Ιορδανία. Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού ωστόσο, άλλαξε τον προγραμματισμό. Αυτό κάνει το γάμο τους να είναι ο πρώτος βασιλικός γάμος μετά την εμφάνιση του Covid-19.

 

Η πριγκίπισσα Raiyah  παντρεύτηκε τελικά στην Αγγλία γιατί, όπως εξηγεί, ήταν πιο ασφαλές για την οικογένεια του αγαπημένου της να είναι παρούσα στο μυστήριο. «Θεού θέλοντος, ανυπομονούμε να γιορτάσουμε το γάμο μας και στην Ιορδανία μόλις μας το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Για την ξεχωριστή αυτή μέρα η πριγκίπισσα επέλεξε ένα elegant λευκό νυφικό με μακριά μανίκια και κεντημένο με χάντρες σε σχέδια λουλουδιών. Τη νυφική της εμφάνιση ολοκλήρωσε ένα μακρύ βέλο και διακριτικά κοσμήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top