Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως έχει χωρίσει από τον Σάββα Γκέντσογλου εδώ και δύο μήνες.
Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».
«Ουσιαστικά η Αγγελική Ηλιάδη αφήνει να εννοηθεί πως υπήρξε μια παράλληλη σχέση, όπως είχε γραφτεί αρχικά σε ένα δημοσίευμα. Το λέει», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά πήρε τον λόγο και τόνισε: «Αυτά είναι τα δεδομένα της Αγγελικής Ηλιάδη που κανείς δεν τα αμφισβητεί. Τυγχάνει να είμαι πολύ κοντά στον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή και να γνωρίζω και τον Σάββα προσωπικά. Αυτό που ξέρω και μου έχει μεταφέρει, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς γίνεται, είναι πως δεν έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Ισχυρίζεται πως έχουν χωρίσει πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν των δύο μηνών».