Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω»

Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω»

Το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Λάμπρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία της κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, ενώ παράλληλα ζήτησε συγνώμη που δεν το έκανε νωρίτερα.

«Είχε γίνει η καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου και ήταν κάτι που είχαμε βιώσει και οι 3 το ίδιο περιστατικό. Λέγαμε ότι θέλαμε να βγει. Είναι δύσκολο να το κουβαλάς μέσα σου. Τότε ένιωσα θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Συμβαίνει αυτό τόσα πολλά χρόνια και κάναμε ότι δεν συμβαίνει. Τότε ένιωσα φόβο τρόμο, πολύ μόνη. Και δεν έφυγε ποτέ ο φόβος. Είπα την αλήθεια μου. Και σκέφτηκα ότι αν το είχα πει πιο νωρίς δεν θα το πέρναγαν αυτό και άλλα κορίτσια. Ντροπή και φόβο, πρέπει να νιώθει ο θύτης», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Δεν φαντάζεσαι πόσα μηνύματα έχω πάρει από ανθρώπους, που μου λέγανε μπράβο. Νιώθαμε ότι είμαστε μόνοι μας. Κανένας δεν είναι μόνος του πια. Θα πρέπει να μιλάμε. Είναι η ώρα να φοβηθούν οι θύτες.

Ελπίζουμε η αλήθεια να έρθει στο φως. Έρχεται η κάθαρση. Όποιος έχει σκοπό να κάνει κάποια παρενόχληση ή να ασκήσει σωματική ή λεκτική βία δεν θα το κάνει. Είναι αυτό που έχουμε καταφέρει. Δεν μπορεί ο καθένας επειδή είναι μεγάλος καλλιτέχνης να κάνει ότι του έρχεται στο κεφάλι, δεν είναι πια ανεκτό αυτό», πρόσθεσε η Αγγελική Λάμπρη.

«Νιώθω πολύ δυνατή και νιώθω χαρούμενη.  Που βγήκε από μέσα μου. Ζητώ συγγνώμη που δεν το έκανα νωρίτερα», δήλωσε ακόμα η ταλαντούχα ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top