Θύμα διάρρηξης έπεσε πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο You Tube.

Όπως αποκάλυψε, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της όσο εκείνη απουσίαζε και απέσπασαν μόνο μερικά κοσμήματα αξίας.

«Μπήκαν στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα, διέρρηξαν το σπίτι. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη μου όταν γύρισα και το βρήκα βομβαρδισμένο. (…) Όταν έφτασα εδώ και πήγα να ξεκλειδώσω να μπω στο σπίτι και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτα και άρχισαν λίγο να με ζώνουν τα φίδια. Μετά είδα αυτό που συνέβαινε στο σαλόνι…», εξήγησε αρχικά.

Κατόπιν προσέθεσε: «Εκατό τρόποι να πεις δεν το πιστεύω είναι αυτό το βίντεο και όντως δεν το πίστευα. Το θέμα είναι με όλη αυτή την ιστορία, που έχει κάμποση βία και είναι πάρα πολύ επεμβατικό στο χώρο σου όλο αυτό το πράγμα, είναι ότι μπόρεσε να λειτουργήσει το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο παρά αρνητικό.

Δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το πρώτο σοκ, γιατί είναι ένα σοκ αυτό, συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι τώρα, με αυτό πρέπει να λειτουργήσω (…) συνειδητοποίησα ότι έχει αρχίσει ο εγκέφαλος μου γνήσια να λειτουργεί πιο θετικά. (…) Δεν μου πήραν πολλά πράγματα, μου πήραν πράγματα αξίας. Εγώ είχα ελάχιστα κοσμήματα, αυτά πήραν. Δεν έχω ποτέ μετρητά στο σπίτι».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!