Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το φινάλε της αγαπημένης σειράς

Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το φινάλε της αγαπημένης σειράς

Αυλαία θα ρίξουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου οι «Άγριες Μέλισσες » μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης.

Πώς θα είναι όμως το μεγάλο φινάλε της σειράς;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό MyTv, η Ελένη με τον Δούκα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα. Οι δυο τους ομολογούν για πρώτη φορά αλήθειες που πονάνε και ο καθένας κάνει τον απολογισμό του. Οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί.

Παράλληλα, η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα της αποκαλύπτονται για τον Σέργιο, σκέφτεται πως ίσως πράγματι οι αδελφές Σταμίρη προσπαθούσαν να σωθούν από εκείνον και φέρνει στο νου της όσα μεσολάβησαν από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα.

Ταυτόχρονα, η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας από την άλλη, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την άγρια συμπλοκή στο βουνό, βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

Ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Ακύλας θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν διαπράξει στις Άγριες Μέλισσες και η λύτρωση για τα θύματά τους θα έρθει σύντομα.

Οι αδελφές Σταμίρη θα καταφέρουν να ζήσουν πια ευτυχισμένες με τα παιδιά τους και τους άντρες που τις αγάπησαν. Και το Διαφάνι γυρίζει σελίδα και περιμένει πιο αισιόδοξες και χαρούμενες ημέρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top