Μετά το συγκλονιστικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών» , ο ΑΝΤ1 πρόβαλε την Κυριακή (10/07) «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο.
 
Στο «Τελευταίο Πέταγμα» των «Άγριων Μελισσών», είδαμε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά και ένα μικρό απόσπασμα από το casting δύο βασικών πρωταγωνιστών, της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Οι τηλεοπτικοί Ελένη και Λάμπρος έκαναν casting για να πάρουν τους ρόλους τους, τον Μάιο του 2019.


 
Επίσης στο «Τελευταίο Πέταγμα», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το τελευταίο γύρισμα της δεύτερης σεζόν.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο, γιατί δεν είναι όλα ρόδινα, τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά να μη μιλιόμαστε. Δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε στα χωράφια για λήψη. Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι”. Και έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!