Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για το τέλος της σειράς

 Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για το τέλος της σειράς


Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ήταν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος  αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου και πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του «Λάμπρου».

Μάλιστα ο ηθοποιός έδωσε και ένα spoiler για το τέλος της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές.

«Δεν είναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου... Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία... Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση» είπε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top