Από την στιγμή που το σήριαλ «Σασμός» έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του Αlpha, μάθαμε τον συγκεκριμένο όρο, ο οποίος συναντάται στα ορεινά χωριά της Κρήτης και σημαίνει την συμφυλίωση των εμπλεκόμενων μετά από πολύχρονη και αιματηρή βεντέτα.

Μάλιστα η ίδια η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία κατάγεται από το Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, έχει αποκαλύψει πως στην οικογένειά της έχει επέλθει «Σασμός» μετά από πολυετή βεντέτα. Τους «Σασμούς» αναλαμβάνουν οι μεσίτες, κάποια πρόσωπα δηλαδή που αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Κάτοικοι της Κρήτης, είχαν δηλώσει χαρακτηριστικά: «Για να κάνεις έναν σασμό χρειάζεσαι ρακί, τυρί, τοπικά προϊόντα. Όταν κάνεις ένα σασμό, πρέπει να φέρεις τους ανθρώπους σε επαφή για πολλή ώρα, για να ταιριάξουν, να συζητήσουν».

Ποιο όμως θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο στο σήριαλ και θα προσπαθήσει να συμφυλιώσει τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες; Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers θα είναι ο Παπα-Μιχάλης ο οποίος ως παπάς που εξομολογεί και τις δυο οικογένειες και ξέρει τα μυστικά τους θα προσπαθήσει να κάνει την βεντέτα να λήξει πια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!