Ο Alec Baldwin διέγραψε το Twitter του μετά τη συνέντευξη για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Halyna Hutchins

Ο Alec Baldwin διέγραψε το Twitter του μετά τη συνέντευξη για τον θανάσιμο πυροβολισμό  της Halyna Hutchins

 

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Alec Baldwin,  μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας, Halyna Hutchins στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Σε απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό ABC, ο Alec Baldwin περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την ημέρα.

Μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη ωστόσο στον George Stephanopoulos για τις συνθήκες που επικρατούσαν όταν έγινε το μοιραίο δυστύχημα, ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter.

O ηθοποιός που ήταν και στην ομάδα παραγωγής της ταινίας «Rust» αποφάσισε να κλείσει έναν από τους δύο προσωπικούς του λογαριασμούς στην δημοφιλή πλατφόρμα. Μάλιστα, ήταν ο λογαριασμός στον οποίο είχε επιλέξει να κάνει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του σχετικά με τον μοιραίο πυροβολισμό.

Αντίθετα, κράτησε τον λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε και τόσο συχνά με την τελευταία του ανάρτηση εκεί να έχει γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωποι του σταρ δεν έδωσαν εξήγηση για τον λόγο που ο Baldwin αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό, όμως φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο που συνέπεσε χρονικά με την προβολή της συνέντευξής του στον Stephanopoulos, την πρώτη που έδωσε μετά τον θάνατο της Hutchins.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top