Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου» την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, έπειτα από τις καταγγελίες για ασέλγεια και για βίαιη συμπεριφορά, που προκάλεσαν το «ξήλωμα» του προηγούμενου συμβουλίου

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου είναι λοιπόν η νέα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου» και με αφορμή την παρουσία της σε event της Σίλιας Κριθαριώτη το βράδυ της Τρίτης έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Καταρχήν είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για αυτό που αναλαμβάνουμε. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, γιατί είναι σημερινό το νέο και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δούμε τι θα παραλάβουμε.

Το ένα κομμάτι είναι η δικαιοσύνη που έχει αναλάβει και τρέχει. Εμείς θα κάνουμε τον διαχειριστικό έλεγχο για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί η Κιβωτός με όλες τις δομές και να μην υπάρξει πρόβλημα για κανένα παιδί. Ο στόχος μας είναι να προχωρήσει η καθημερινότητα και όλα τα παιδιά να ζούνε όπως πρέπει με τις συνθήκες που τους αρμόζει» αρκέστηκε να πει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!