Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν μαζί με τον Γιάννη Πάριο και τους φωτογράφους που τους κυνηγούσαν σε εξόδους τους.

«Έχω νιώσει να εισβάλουν στην ζωή μου με μία συγκεκριμένη σχέση που είχε γίνει γνωστή. Με τον Γιάννη Πάριο. Βγαίναμε το πρωί από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν οι φωτογράφοι. Πού να το περιμένω; Ξέρεις ότι αν θα πας κάπου, θα σε φωτογραφίσουν αλλά όχι άλλος να είναι πίσω από έναν θάμνο. Τρομάζεις. Παθαίνεις πανικό.

Θυμάμαι ότι έκανα τότε ένα σίριαλ και είχα γύρισμα στον Νέο Βουτζά. Τότε μέναμε με τον Γιάννη στην Άνω Γλυφάδα. Μου λέει να έρθω μαζί σου στο γύρισμα; Πάμε λοιπόν από την Γλυφάδα στον Νέο Βουτζά. Σταματάω, παρκάρω, βγαίνουμε έξω και ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με την φωτογραφική μηχανή να είναι από πίσω μας και να μας φωτογραφίζει. Του λέω όπα για έλα εδώ! και μας απαντάει ότι μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Ε δεν είναι λίγο τρομακτικό; Έκανε όλη την διαδρομή… Είναι λίγο κάπως αυτό.» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο ΟΚ!.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!