Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλά στον Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλά στον Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη

 

Το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η αγαπημένη ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη καθώς για τις κρίσεις πανικού που βίωσε, την τηλεόραση και την ηλικία της.

«Τον Σωτήρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα, αλλά δεν είχε τύχει να έρθουμε κοντά. Πάνω από όλα τον θαυμάζω. Ναι είμαι ερωτευμένη» είπε αναφορικά με τον Σωτήρη Χατζάκη. «Αυτό που ζητάω από τον σύντροφό μου είναι να υπάρχει πνευματικότητα, τρυφερότητα, ειλικρίνεια και σεβασμός. Το έτος τελειώνει εξαιρετικά! Έκανα ξανά τηλεόραση μετά από χρόνια και γνώρισα έναν άνθρωπο που θεωρώ σύντροφο ζωής» πρόσθεσε.

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση είπε: «Είχα να κάνω τηλεόραση τρία, τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία πρόταση για να δουλέψω στην τηλεόραση. Δεν μελαγχόλησα ποτέ! Έκανα κάποια guests και θεωρούσα πως όταν φύγει η κρίση θα επανέλθω γιατί είμαι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης».


Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επίσης μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που βίωνε κατά καιρούς: «Έπαθα μια φορά στη ζωή μου κρίση πανικού, όταν έκανα το "Φιλί ζωής". Άρχισα να έχω όλο το πακέτο, πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να με εξετάσουν. Δεν είχα καταλάβει τι είχα. Με βοήθησε ο Φίλιππος ο Σοφιανός, ο οποίος με έστειλε σε έναν ψυχίατρο. Τότε εκείνος μου είπε τι έχω και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή για τις κρίσεις. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, έχω καλούς φίλους».

Τέλος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είναι 51 ετών και κούκλα να προσθέσουμε εμείς.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top