Σε εγκαίνια νυχτερινού κέντρου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αλλά και το νέο της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

«Είμαι σε επίπεδο σκέψης γιατί έχουμε κάνει ένα διάλειμμα και είναι μια μεταβατική περίοδος. Γενικά υπάρχει επικοινωνία. Έχουμε επικοινωνία για το πώς θα το χειριστούμε όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκθέτει ο ένας τον άλλο. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με τον Αριστομένη.

Δεν υπήρξε καβγάς με τον Αριστομένη. Είναι ψέμα. Είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν είμαι σε φάση να το συζητήσω. Είπαμε με τον Αριστομένη ότι αυτήν την περίοδο δεν θα τη μοιραστούμε με τον κόσμο», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η ίδια δήλωσε: «Αυτήν τη στιγμή είναι όλα στον αέρα. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά έχουμε πει ότι είναι ένα διάλειμμα. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για διαζύγιο. Δεν μπορούμε να την ξεστομίσουμε αυτήν τη λέξη. Δεν υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό μας. Το διάλειμμα σημαίνει ένα κενό, ένα break, είναι σαν να πατάς pause. Τώρα αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επανασύνδεση ή σε κάτι άλλο».

Για το νέο της σπίτι που βρίσκεται στην Ακρόπολη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Το νέο μου σπίτι είναι στην Ακρόπολη. Πάντα ήθελα να μείνω στο κέντρο. Μου αρέσει πολύ και ήθελα να μου αρέσει και να με εμπνέει. Δύσκολα θα μπει άντρας σε αυτό το σπίτι. Ο Αριστομένης με βοήθησε στη μετακόμιση. Ήταν στο πλάι μου. Το σπίτι εγώ το διάλεξα και είμαι ανεξάρτητη πλέον».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!