Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στον αγαπημένο της φίλο, Πάνο Νάτση που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας, που σημειώθηκε μετά το πάρτι γενεθλίων της.

«Δε μπόρεσα να δω τις Σέρρες όταν προβλήθηκαν. Και τώρα είμαι… Δε γίνεται… Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω αλλά ακόμα και τώρα βλέπω το trailer και μετά είμαι… Μου είναι πολύ δύσκολο» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι της.

«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι γενεθλίων μου. Αισθάνομαι περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντα σκέφτεσαι μήπως μπορούσαμε να το έχουμε ανατρέψει όλο αυτό. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή είναι για να γίνουν και δε μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικόνα του πολύ ζωντανή και χαρούμενη από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!