Αλέξης Γεωργούλης: Η σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα, ο έρωτας και τα «κουσούρια»

Αλέξης Γεωργούλης: Η σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα, ο έρωτας και τα «κουσούρια»

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso με αφορμή τη θητεία στην Ευρωβουλή. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, το κεφάλαιο έρωτας αλλά και τα κουσούρια του.

Ποιες οι σχέσεις σας σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα;

Πολύ καλές, όπως από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος και δημοκράτης, που δίνει προτεραιότητα στο «εμείς», ένας πολιτικός που αφουγκράζεται τις κοινωνικές ανάγκες, όπως πολύ πρόσφατα επιβεβαίωσε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κεφάλαιο έρωτας άνοιξε; Βρήκατε το κορίτσι των ονείρων σας ή ακόμα το ψάχνετε;

Ο έρωτας προκύπτει… και είμαι πάντα ανοιχτός στον έρωτα που με κινητοποιεί και σε καλλιτεχνικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας αφορά τη στιγμή, την έμπνευση, είναι συναίσθημα και δεν έχει χαρακτηριστικά. Νομίζω ότι το ζητούμενο είναι δύο άνθρωποι να επικοινωνού και να περνάνε πολύ όμορφα μαζί.

Ποια τα… κουσούρα σας;

Αν ρωτήσετε τους δικούς μου ανθρώπους, θα σας πουν ότι δεν έχω κουσούρα. Νομίζω ότι τα… κουσούρια μου, δηλαδή οι αδυναμίες του χαρακτήρα μου, προκύπτουν από το γεγονός ότι βλέπω τη ζωή υπερβολικά αισιόδοξα και ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα συγχρόνως.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top