Μετά το πρόσφατο ατύχημά του με το αυτοκίνητό του μάρκας porsche ο Αλέξης Κούγιας ενεπλάκη σε ένα ακόμη τροχαίο, στην εθνική οδό, στη Μαγνησία. Ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα με το όχημά του, όταν στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει τον δρόμο.

Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το σφοδρό τροχαίο που είχε και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.

«Με αγαπάει ο θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά – σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου.

Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρέμα κυκλοφορίας. Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου από το διαχωριστικό διάζωμα και γι αυτό έμεινε ανέπαφη η θέση του οδηγού και το άλλο έχει εξαφανιστεί.

Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί. Οι δύο οδηγοί δεν είχαν πάθει τίποτα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Σε ελάχιστο χρόνο ήρθε ο υποδιοικητής της τροχαίας της Εθνικής οδού και ήρθαν διασώστες γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο.  Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!