Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό», προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ο Αλέξης Κούγιας έχει έναν έντονο διάλογο με μια γυναίκα που βρίσκεται στο ακροατήριο της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Νομίζω ότι δικαιώθηκα όταν σας είπα ότι μετά το πέρας της προηγούμενης διακοπής ότι μετά την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα από την υπεράσπισή μας, ακόμα και ο πλέον αδαής θα αντιληφθεί πως ό,τι ισχυριστήκαμε από την αρχή της διαδικασίας, από τότε που συνελήφθη ο κ. Λιγνάδης θα αποδειχθεί», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά τις δηλώσεις του Κούγια, ακούγεται μια γυναίκα να λέει: «Ντροπή σου, ντροπή σου! Πες ότι απείλησες το ακροατήριο της δίκης. Για πες το».

Ακολoυθεί ο διάλογος:

-Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι αυτή τώρα η κυρία;
-(Αυτή που απείλησες)
-Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι αυτή τώρα; Δεν ξέρω
-(Για πες κι άλλα!)
-Αλέξης Κούγιας: Νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με άτομα του γιατρού. Στην κυριολεξία. Δηλαδή, τι να πω
-(Εσύ δεν ξέρεις  καν τι είναι ψυχανάλυση. Ρώτησες τον μάρτυρα αν έχει κάνει ψυχανάλυση. Ούτε στα επαρχιακά δικαστήρια δεν παίζουν αυτά πια)
-Αλέξης Κούγιας: Ηρεμήστε κυρία μου. Μην σας απευθύνω την ίδια ευχή όπως την προηγούμενη φορά
-(Όχι δεν θα ηρεμήσω)

Πιθανότατα πρόκειται, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, για μία από τις δημοσιογράφους που υποστηρίζουν ότι ο ποινικολόγος τους μίλησε άσχημα.

 

 

Κάντε  like  στη σελίδα μας στο  Facebook  και ακολουθήστε μας στο  Instagram  γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!