Το τελευταίο διάστημα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μπει στο στόχαστρο, καθώς η προσωπική της ζωή μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μετά από έναν δυνατό έρωτα που έζησαν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Μάλιστα πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας νέα αρχή στη ζωή της μετά τον χωρισμό.

Όλα ξεκίνησαν μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star, αφού όταν ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα άρχισαν και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα. Μετά από αυτό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τον Στάθη Σχίζα.

Στη συνέχεια υπήρξαν έντονες φήμες τις τελευταίες ημέρες, που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte να έχουν έρθει αρκετά κοντά, ωστόσο, η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος», είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr εντόπισε τη γνωστή influencer και επιχειρηματία στη Μύκονο μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φορούσε ένα ροζ μπικίνι με παρεό, με το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz!

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency