Ο Johnny Depp δεν κατάφερε να κερδίσει την έφεση που είχε κάνει στην εφημερίδα The Sun για τη χρήση του όρου «wife beater» (σ.σ. αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του) στα δημοσιεύματα για τους ισχυρισμούς της Amber Heard ότι υπήρξε βίαιος εναντίον της.

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου φοράει το ίδιο μαύρο φόρεμα. Στην πρώτη είναι από το 2016, την ημέρα που κατέθεσε στο δικαστήριο της κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας με την μελανιά να είναι ακόμα ορατή στο πρόσωπό της. Στη δεύτερη είναι η ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι φορώντας το ίδιο φόρεμα την ημέρα που ο Depp έχασε την πρώτη δίκη κατά της The Sun.

«Ένα φόρεμα με διαφορά τέσσερα χρόνια. Κάποιες φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο φόρεμα δύο φορές» έγραψε η 34χρονη σταρ.

Το post της Heard έγινε λίγες μέρες μετά την δίκη του Depp με την οποία είχε προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση του πρώτου δικαστηρίου εναντίον της βρετανικής εφημερίδας. Στην πρώτη δίκη που κράτησε τρεις εβδομάδες είχε αποφασιστεί ότι οι ισχυρισμοί της Heard ήταν αληθείς και τότε η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει την επίσημη ανακοίνωση: «Οι αποδείξεις που παρουσιάστηκαν στην δίκη στην Αγγλία ήταν αδιάψευστοι. Η αρχική απόφαση ήταν ο κύριος Depp είναι ένοχος για ενδοοικογενειακή βία κατά της Amber σε 12 περιστάσεις που είχε φοβηθεί για τη ζωή της».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!