Η Amber Heard έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, βρίσκοντας χαρά και παρηγοριά στην Ισπανία, μακριά από το πολύβουο χάος του Hollywood.

Η ηθοποιός φαίνεται ότι προσαρμόζεται άψογα στο καινούριο της περιβάλλον, συνομιλώντας αβίαστα σε άπταιστα ισπανικά.

Μετά από ένα γεύμα στη Μαδρίτη, πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την επίτευξη διακανονισμού στην πολύκροτη νομική διαμάχη της με τον πρώην σύντροφό της, Johnny Depp.

Εκφράζοντας τη βαθιά της ικανοποίηση, η Amber Heard μοιράστηκε με ενθουσιασμό: «Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένη στην Ισπανία και ελπίζω να περνάω περισσότερο χρόνο εδώ. Λατρεύω να ζω σε αυτή τη χώρα με την κόρη μου, την Oonagh».

Τον Μάιο, αναφέρθηκε ότι η ηθοποιός πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει το Hollywwod και να μετακομίσει στην Ισπανία, πουλώντας στη συνέχεια την κατοικία της στο Yucca Valley της Καλιφόρνια.

Μετά την ατυχή έκβαση της περσινής δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Depp, η δίκη ολοκληρώθηκε με την ασφαλιστική εταιρεία της Amber να καταβάλλει πρόσφατα στον πρώην άντρα της, το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» ορκίστηκε να χωρίσει το ποσό τους, μεταξύ πέντε φιλανθρωπικών οργανώσεων, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ασφαλιστική εταιρεία της Heard κατέθεσε τα χρήματα στον ηθοποιό κι εκείνος με τη σειρά του θα δωρίσει 200.000 δολάρια σε πέντε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.