Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη νίκη του Johnny Depp στην πολύκροτη δίκη παραχώρησε η Amber Heard στο δίκτυο NBC News.

Η Amber Heard τα έβαλε με τους ενόρκους, τονίζοντας ότι μεροληπτούσαν υπέρ του πρώην συζύγου της, ωστόσο δεν τους κρατάει κακία.

«Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τάχθηκε και εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας πως τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν «άδικα εις βάρος της».  

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!