Η πρώην σύζυγος του Johnny Depp, Amber Heard, όπως παρατήρησαν πολλοί, επέλεξε να φορέσει στο δικαστήριο ένα μαύρο φόρεμα που είχε φορέσει στο παρελθόν σε δύο πολύ σημαντικές περιστάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στα social media από τους fans του Johnny Depp, η Amber Heard είχε μία ασταθή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της δίκης και αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι οι αντιδράσεις της ήταν ψεύτικες και προσποιητές. Ακόμα και την ημέρα της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας διάφοροι υποστηρικτές του Johnny Depp έγραψαν ότι «έπαιζε θέατρο», εξαιτίας της στιλιστικής της επιλογής.

Το “φόρεμα κηδείας” όπως το χαρακτήρισαν ήταν το ίδιο που είχε φορέσει το 2016 όταν είχε καταθέσει αίτηση περιοριστικών μέτρων εναντίον του Johnny Depp αλλά και το 2020 όταν πήγε στη δίκη εναντίον του στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος στο Twitter “ένα φόρεμα σε τέσσερα χρόνια. Μερικές φορές έχει σημασία να φοράς το ίδιο φόρεμα δύο φορές”, ενώ κάποιος άλλος παρατήρησε «κάποιες φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο φόρεμα τρεις φορές. Τη μέρα που κατέστρεψες τη ζωή του, τη μέρα που συμφώνησες να πεις ψέματα στο δικαστήριο και τη μέρα που έχασες».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!