Συνεχίζεται η δίκη για τη μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που έκανε ο Johnny Depp στην πρώην σύζυγό του, Amber Heard με την ηθοποιό να αποκαλύπτει στην κατάθεσή της διάφορες λεπτομέρειες για την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον σταρ.

Συγκεκριμένα η Amber Heard κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του Johnny Depp ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον James Franco και πως μάλιστα τον είχε συναντήσει το βράδυ πριν ο ηθοποιός καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Οι δικηγόροι του Depp παρουσίασαν στο δικαστήριο ένα βίντεο που απεικονίζει τον James Franco στο ασανσέρ μαζί με την σταρ.

Toτε η Amber Heard παραδέχτηκε ότι συνάντησε τον ηθοποιό στο σπίτι της λέγοντας πως είχε φιλική σχέση μαζί του, κάτι π[ου ζήλευε πολύ ο πρώην σύζυγός της.

«Ήταν φίλος μου. Και έμενε στο δίπλα σπίτι, κυριολεκτικά. Και ειλικρινά είχα εξαντλήσει τον κύκλο των φίλων μου που με στήριζε και ήμουν χαρούμενη να δεχτώ όση φιλία μπορούσα από κάποιον», είπε χαρακτηριστικά η Amber Heard.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Johnny ήταν θυμωμένος μαζί μου που δέχτηκα μια δουλειά με τον James Franco. Τον μισούσε και ήδη με κατηγορούσε ότι είχα κάτι μαζί του στο παρελθόν, όταν γυρίζαμε μαζί το Pineapple Express».

Στη συνέχεια η Amber Heard υποστήριξε ότι ο γάμος της κλονίστηκε όταν δέχτηκε να συνεργαστεί στο «The Adderall Diaries ‘ με τον Franco το 2015 ενώ ο Depp έλειπε από το σπίτι για τα γυρίσματα του «Black Mass».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!