Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό»

Στις αρχές της σεζόν η Ανθή Σαλαγκούδη είχε περάσει από δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night» και μάλιστα τότε είχε διαρρεύσει ότι ήταν ένα βήμα πριν κλείσει αυτή η συνεργασία. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

«Προφανώς ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ότι δεν ήμουν η κατάλληλη γι' αυτό που είχε στο μυαλό του σχετικά με την εκπομπή. Απολύτως σεβαστό και κατανοητό», εξήγησε η δημοσιογράφος στην Real.

Στη συνέχεια υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Ανθή και τον Γιώργο να έχουν έρθει πολύ κοντά. Αναφέρονταν, μάλιστα, με λεπτομέρειες σε τρυφερές στιγμές που υποτίθεται ότι είχαν ζήσει μαζί για τρεις ολόκληρες ημέρες στο σκάφος του παρουσιαστή.Ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που είχε τότε, διέψευσε ότι τον συνέδεε κάτι παραπάνω από συναδελφικότητα με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ίδια θέλοντας να δώσει μια και καλή τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία δήλωσε: «Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό».

Όσο για το αν αυτό το διάστημα διατηρεί σχέση με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, η Ανθή απαντά: «Δεν θα ήθελα να ανοίξω συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Ούτε νομίζω ότι ενδιαφέρει πραγματικά τον κόσμο».
Scroll To Top