Ανθή Σαλαγκούδη: Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία με τον αγαπημένο της Τζώνη Καλημέρη;

Ανθή Σαλαγκούδη: Τι αποκάλυψε για τη γνωριμία με τον αγαπημένο της Τζώνη Καλημέρη;

Πολλά έχουν γραφτεί για την εποχή που η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσίαζε την εκπομπή Μεσογείων 136 στο κρατικό κανάλι, καθώς η δημοσιογράφος είχε εκείνη την εποχή δεχθεί πολλές επιθέσεις. Ο τότε γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Αιμίλιος Λιάτσος, σε συνέντευξή του στο People είχε δηλώσει πως η Σαλαγκούδη ήταν μια κακή επιλογή για το Μεσογείων 136.

«Με τον Λιάτσο είχαμε άψογες σχέσεις όσο ήταν στην ΕΡΤ. Αφιέρωνε πολύ χρόνο στην εκπομπή, επικοινωνούσαμε κάθε μέρα, τόσο με εμένα προσωπικά όσο και με όλη την ομάδα, μας έδινε συμβουλές. Πολλές από τις ρουμπρίκες της εκπομπής ήταν δικές του ιδέες, όπως και του Τζώνη Καλημέρη (σ.σ. τότε εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ) και δεν ξέρω πως προέκυψε εκείνη η δήλωση. Ήταν πολύ άχαρος ο τρόπος που ειπώθηκε γιατί όσο ήμουν στην ΕΡΤ είχαμε άψογες σχέσεις», ξεκαθάρισε στο people η ίδια.

Όσο για την πρώτη γνωριμία της με το σημερινό της σύντροφο Τζώνη Καλημέρη η ίδια λέει: «Τον Τζώνη τον γνώρισα πρώτα από μια άλλη πλευρά, εντελώς επαγγελματική, και ήταν ένας άνθρωπος που είχα εκτιμήσει απεριόριστα από τότε. Η συγκεκριμένη εκπομπή, μάλιστα, ήταν δική του πρόταση», μου λέει. Το ίδιο και η επιλογή της ίδιας για την παρουσίαση; «Ναι. Όπως έμαθα μετά, αναζητούσε για το μαγκαζίνο αυτό ένα φρέσκο πρόσωπο που θα έδινε μια πιο νεανική πνοή και είχε δει κάτι σε μένα».
Scroll To Top