Η Άννα Αδριανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μέσα σε όλα μίλησε για την αγάπη που έχει για τα αδέσποτα ζωάκια αλλά και την απόφαση να μην αποκτήσει δικό της παιδί.

Μιλώντας για την αγάπη της στα αδέσποτα ανέφερε: «Αυτό κρατάει από τότε που ήμουν παιδί καθώς προστάτευαν και οι γονείς μου τα ζώα και τα αγαπούσαν πολύ. Μεγάλωσα με ζώα. Καθώς μεγάλωνα κι έβλεπα την κακοποίηση των ζώων, ενδιαφέρθηκα πάρα πολύ. Τα φρόντιζα, είχα και δικά μου πάντα. Εδώ και 25 χρόνια υπάρχουν ευτυχώς οι εθελοντές φιλόζωοι και φιλάνθρωποι. Πλέον είμαι μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) με την οποία έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι. Μου στέλνουν αγγελίες άνθρωποι και τις στέλνω σε φιλοζωικές ομάδες. Και προσωπικά, πηγαίνω σε καταφύγια, βγάζω ζωάκια βόλτα. Μου αρέσει όλο αυτό, γιατί η ζωή είναι μονότονη αν είναι εστιασμένη μόνο γύρω από τον εαυτό σου. Αν δεν δώσεις αγάπη, δεν θα πάρεις χαρά».

Στο γιατί δεν απέκτησε δικό της παιδί η Άννα Αδριανού είπε: «Ήταν κάτι που σχεδόν δεν με απασχόλησε. Γιατί αν με απασχολούσε, κακά τα ψέματα, θα είχα ένα παιδί. Είχα πάντα την επιθυμία να δίνω, σε περισσότερους ανθρώπους. Δεν προέκυψε ένα παιδί κι αν προέκυπτε, είχα έναν φόβο ότι δεν θα μπορούσα να έχω την ενέργεια που χρειάζεται ένα παιδί. Σαν φύση αγαπάω πάρα πολύ, αλλά θέλω να έχω και την ψευδαίσθηση μίας ελευθερίας».

Για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας η ηθοποιός δήλωσε: «Γενικά δεν ήταν στα σχέδιά μου, να έχω ένα παιδί δικό μου στο σπίτι μου. Αν ένα παιδί έπεφτε στον δρόμο μου ή ένας μεγάλος άνθρωπος που ήθελε βοήθεια, θα το υιοθετούσα. Όλοι είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Μία αντίληψη που μοιραία πήρα από τους γονείς μου. Κάποια στιγμή είχα συγκινηθεί από ένα παιδάκι που έψαχνε οικογένεια και τυφλωνόταν. Απλά τότε δεν ήμουν παντρεμένη, ούτε είχα σταθερό εισόδημα και δεν ευοδώθηκε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!