Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Άννα Αμανατίδου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με το αν τη βοήθησε ή όχι μετά το τέλος του GNTM.

Να θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του GNTM,  Άννα Αμανατίδου είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες: «Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου».

Όταν στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου απάντησε: «Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…».

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές της Βίκυς Καγιά, η Άννα Αμανατίδου απάντησε:

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά και μετά το GNTM, γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα. Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Ίσα-ίσα. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!