Άννα Φόνσου: «Αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου με έβρισε…»

Άννα Φόνσου: «Αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου με έβρισε…»

 

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένη η Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος απέχει πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.
Απόσπασμα της εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23/9, προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο Σπίτι του Ηθοποιού σε μία σουίτα, φώναξα μία νοσηλεύτρια και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητούν φωτογραφίες. Μαζί του βρισκόταν και ο κος Βασίλης, τα παιδιά του οποίου έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος. Αφού πέρασε ένας μήνας, του είπα ότι δεν μπορούμε να τον έχουμε στο Σπίτι του Ηθοποιού εφόσον έχει λεφτά», εξομολογήθηκε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μου είπε τότε ότι είχα δίκιο, έρχεται ο Φασουλής, τον πήρε μαζί με τον κ. Βασίλη για να πάει σε ένα ίδρυμα και την επόμενη ημέρα του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είναι σε έναν παράδεισο. Του είπα ότι θα πάω την επόμενη ημέρα, τον κάλεσα νωρίτερα και δεν απαντούσε. Μετά με πήρε ο κ. Βασίλης, μου είπε να μην ξανασχοληθώ ποτέ με τον Μαρίνο για το που είναι και τι κάνει και με έβρισε κιόλας! Δεν έχει δικαίωμα να μην μας λέει που είναι ο Γιώργος Μαρίνος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top