Συνέντευξη στην «Espresso», παραχώρησαν η Άννα Φόνσου και ο Σπύρος Μπιμπίλας, οι οποίοι μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι ηθοποιοί στη χώρα μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμησή του.

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» ξέσπασε μάλιστα κατά του συναδέλφου της, Ντίνου Καρύδη, με αφορμή ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ηθοποιούς και την ανεργία. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μετέωροι. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξαναδουλέψουν και πότε θα ξαναδουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν σίριαλ, αν θα ανοίξουν τα θέατρα τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που ξενίζουν. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ντίνος Καρύδης και να γράφει στο ίντερνετ “πεινάω, βοηθήστε με”. Είναι ντροπή.

Γιατί η λέξη “ηθοποιός” σημαίνει και αξιοπρέπεια. Εγώ γι’ αυτό δημιούργησα το “Σπίτι του ηθοποιού”, για να έχουν τα πάντα οι ηθοποιοί. Δικό τους είναι αυτό το ίδρυμα, δεν είναι δικό μου. Το να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε “δεν έχω για το γάλα του παιδιού μου”, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας τρέχει νύχτα μέρα για να τους εξυπηρετήσει όλους, δεν το δέχομαι», είπε η Άννα Φόνσου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!