Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Πέμπτη 10/11 η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα παιδιά της με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίζω να το δουλεύω», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όσον αφορά τους δύο γιους της, η ηθοποιός ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

«Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη», κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!