Η Άννα Μπεζάν μιλάει για την εγκυμοσύνη της: «Όταν το έμαθα έπαθα κρίση πανικού»

Η Άννα Μπεζάν μιλάει για την εγκυμοσύνη της: «Όταν το έμαθα  έπαθα κρίση πανικού»

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μπεζάν, εξομολογήθηκε το πως ένιωσε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε στο σύντροφό της, Δημήτρη Παππά.

Παρότι ένα παιδί δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού και το αρχικό σοκ για αυτούς ήταν μεγάλο, οι ίδιοι φαίνονται χαρούμενοι με τον επικείμενο ερχομό του πρώτου τους παιδιού σε πέντε περίπου μήνες.

 

Πως έμαθες για την εγκυμοσύνη και πως ανακοίνωσες στον Δημήτρη ότι θα γίνει πατέρας;

Άννα: Η Αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…

Δημήτρης: Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω, “Έλα, πλάκα μου κάνεις!” και μου απαντά, “Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα”.

Άννα: Εκείνο το μεσημέρι έκανα τέσσερα τεστ στη σειρά, μέχρι να σιγουρευτώ 100% πως είμαι όντως έγκυος.

Δημήτρης: Εγώ θόλωσα. Θυμάμαι τις επόμενες τρεις ώρες να οδηγώ και να χαζεύω το υπερπέραν. Έκανα τη διαδρομή Γλυφάδα – Βουλιαγμένη πάνω από τριάντα φορές. Βλέπεις, ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Δεν το προσπαθούσαμε κιόλας κι έγινε έτσι απλά. Το ίδιο απόγευμα πήγα στο αεροδρόμιο να την υποδεχτώ.

Άννα: Ήθελε ο γλυκός μου να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιστρέψουμε μαζί από το άγχος του. Φυσικά, δεν τον άφησα να το κάνει αυτό. Αλλά τη στιγμή που ειδωθήκαμε βάλαμε και οι δυο τα κλάματα.

Δημήτρης: Τελείως αμερικανιά.

Άννα: Εκείνο το βράδυ τα βάλαμε κάτω και τα συζητήσαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελικά πιο ψύχραιμος από εμένα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top