Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταυρός Ιωαννίδης μετά από αρκετά χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος όσο και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τις περισσότερες φορές απέφευγαν να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορούσε τη σχέση τους.

Εδώ και αρκετό καρό τα δεδομένα άλλαξαν αφού το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Αθόρυβα και επιτρέποντας μόνο σε ελάχιστους να γνωρίζουν λεπτομέρειες, οι δυο τους εδώ και ένα χρόνιο δεν είναι μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. Την πληροφορία του χωρισμού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Real.

Η Άννα Μπουσδούκου, που ξεχώρισε με την τηλεοπτική της παρουσία σε ενημερωτικές εκπομπές, από το 2016 είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να αφήσει μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογραφική και τηλεοπτική καριέρα για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις αυξημένες αρμοδιότητες του Ιδρύματος. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2013 όταν η Άννα Μπουσδούκου ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Σκάι. Ο Σταύρος Ιωαννίδης συνεργαζόταν ήδη με τον τηλεοπτικό σταθμό. Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής «Τώρα.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!