Άννα Πρέλεβιτς: «Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch»

 Άννα Πρέλεβιτς: «Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch»

 

Καλεσμένες στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Άννα Πρέλεβιτς και η αδελφή της Τέα. Η 30χρονη κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις επιλογές στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος. Συζητώ πράγματα που ενδιαφέρουν τους συντρόφους μου. Μπορεί να βαριέμαι, αλλά σκέφτομαι “θα μάθω κάτι σήμερα”. Όταν είμαι ερωτευμένη, ο σύντροφός μου είναι προτεραιότητά μου» εξήγησε.

Ενώ, αναφερόμενη στους χωρισμούς της αποκάλυψε: «Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch. Όχι κακιά , να πεις κι ένα όχι. Εγώ το μόνο που ζητάω σε μία σχέση είναι σεβασμός και εκτίμηση. Για να φύγω από μια σχέση το σκέφτομαι πάντα πολύ καλά. Για να χωρίσω το έχω σκεφτεί, το έχω ξανασκεφτεί… Πρέπει να ξεχειλίσει το ποτήρι. Και είναι μεγάλο, μπύρας… Έχω αδικήσει συντρόφους μου γιατί δεν έχω μιλήσει, όταν έπρεπε».

Και καταλήγοντας: «Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση γιατί από τα 17 μου κάνω μεγάλες σχέσεις. Νιώθω ότι έχω υπάρξει σύζυγος τρεις φορές».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top