Ανατροπή με την αποχώρηση στο My Style Rocks Gala

Ανατροπή με την αποχώρηση στο My Style Rocks Gala

 

Στο Gala του My Style Rocks που παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής οι εννιά κοπέλες άντλησαν ιδέες από την Αρχαία Ελλάδα και δημιούργησαν περίτεχνες εμφανίσεις, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ.

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν, για μία ακόμη φορά, να αναδείξουν το στυλ τους και να εντυπωσιάσουν με στόχο την υψηλότερη βαθμολογία. Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Τόνια Κούμπα, η οποία και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σοφιάνα Σπίνουλα και η Αρετή Λις. Οι υπόλοιπες παίκτριες έσωσαν την Σοφιάνα και ως εκ τούτου η Ευρυδίκη και η Αρετή στάθηκαν μπροστά στους κριτές για την τελική απόφαση.

Ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση. «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου και ζήτησε να συνεχίσει άλλος, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. Στη συνέχεια, ψήφισε για αποχώρηση την Αρετή.

Ο κλήρος έπεσε στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Ιωάννας, ζήτησε από την παραγωγή να παραμείνουν και τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν δεκτό το αίτημα του κι έτσι παρέμειναν και τα δύο κορίτσια στο My Style Rocks.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού

 

Scroll To Top