Ανατροπή στο Survivor: Αλλάζει η μέρα των αποχωρήσεων

 Ανατροπή στο Survivor: Αλλάζει η μέρα των αποχωρήσεων

Το αγώνισμα της τρίτης ατομικής ασυλίας του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Αργότερα στο συμβούλιο του νησιού συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος «έδωσε» τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την οποία, όπως ανέφερε, θαυμάζει πολύ αγωνιστικά, αλλά είναι μια παίκτρια με την οποία δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες και έτσι δεν είναι τόσο κοντά.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ανατροπή ήρθε ωστόσο από τον Γιώργο Λιανό που προχώρησε σε μια ανακοίνωση σχετικά με τις αποχωρήσεις του Survivor, οι οποίες πλέον αλλάζουν ημέρα και θα προβάλλονται κάθε Κυριακή και όχι κάθε Τετάρτη.

«Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή πλέον με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει, θα γίνονται κάθε Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top