Ανατροπή στο X Factor – Η πρόταση συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου στον Μίλτο Χαρόβα

Ανατροπή στο X Factor – Η πρόταση συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου στον Μίλτο Χαρόβα

Το 6ο live show του «X Factor» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Mega.

Ο Αντρέας Γεωργίου καλωσόρισε για άλλη μια φορά τους κριτές, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο ενώ ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε και πάλι στην κριτική επιτροπή έχοντας καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του live show. Κι αυτήν την Κυριακή, ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε τις εμφανίσεις των 8 διαγωνιζομένων, μία ανάσα πριν τον ημιτελικό.

Απόντες από το 6ο live show του «X Factor» ήταν οι «Γίναμε». Το συγκρότημα από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη δεν κατάφερε να βρεθεί σκηνή του «X Factor» εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, το οποίο δεν επέτρεψε σε ένα από τα μέλη του να συμμετάσχει στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι Μίλτος Χαρόβας, Θάνος Λάμπρου και Γιάννης Ονησιφόρου έμειναν στο τέλος, με τον Ηλία Ψινάκη να δίνει ασυλία στον Θάνο.

Ο Γιάννης και ο Μίλτος μονομάχησαν μεταξύ τους για μια τελευταία φορά, με τον τελευταίο λόγο να έχει ο Μιχάλης Κουινέλης, που έπρεπε να επιλέξει ποιον από τους δύο θα κρατήσει. Τελικά στον ημιτελικό θα δούμε τον Γιάννη Ονησιφόρου. Αυτός που αποχώρησε ήταν ο Μίλτος Χαρόβας.

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου αφήνοντας τους πάντες άφωνους στο X Factor live show του Μεγάλου Καναλιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top