Άναυδος ο Χρήστος Μάστορας: «Ήρθες και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο»

Άναυδος ο Χρήστος Μάστορας: «Ήρθες και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο»

Στο Chair Challenge που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή του X Factor ανέβηκε η Δήμητρα Δημητρίου και κατάφερε να ενθουσιάσει τον Χρήστο Μάστορα και όχι μόνο.

Η Δήμητρα για τη χθεσινή της εμφάνιση επέλεξε το τραγούδι «Just give me a reason», σε μουσική και στίχους των, Jeff Bhasker και Nate Ruess που έχει ερμηνεύσει η Pink.

Ο Χρήστος Μάστορας ενθουσιάστηκε, λέγοντας της: «Δήμητρα, μετά τη Μαίρη πίστευα ότι δεν θα ακούσουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ήρθες όμως και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο. Δεν υπάρχει η χροιά σου, τα γυρίσματά σου, έχεις θείο δώρο και το έχεις δουλέψει μάλιστα και πολύ. Αν αποβάλλεις λίγο αυτή την αμηχανία και το άγχος της στιγμής, θα είσαι top»! Εξίσου καλά λόγια άκουσε και από τη Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος όμως είχε αντίθετη άποψη.

«Μου γλιστρούσες πάνω στις νότες. Αισθάνθηκα ότι δεν πάτησες σε νότα. Μπορεί να είναι και υπερβολή αυτό που λέω. Το να επιλέγουμε βέβαια δύσκολα τραγούδια, κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη.

Επειδή όπως είπα και στην αρχή της αποψινής βραδιάς, είμαι του σήμερα, του τώρα, πρέπει να κρίνω αυτό που βλέπω τώρα. Δεν ήταν καλό αυτό που είδα.»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top