Η παραγωγή του «And Just Like That» ύστερα από τις πρόσφατες καταγγελίες εναντίον του Chris Noth για σεξουαλική κακοποίηση 4 γυναικών, αποφάσισε να μην προβάλει τις σκηνές που είχε ο ηθοποιός με την Sarah Jessica Parker στο Παρίσι, προς ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα, αλλάζοντας την πλοκή του τελευταίου επεισοδίου. 

Μπορεί ο χαρακτήρας του Mr.Big στο «And Just Like That» να πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο, αφήνοντας την Carrie Bradshaw μόνη στην προσπάθεια να βρει τον εαυτό της, οι συντελεστές της σειράς, όμως, είχαν σχεδιάσει να επαναφέρουν τον ηθοποιό στο φινάλε, κάτι που πράγματι συνέβη.

Επιπλέον και η εταιρεία Peloton απέσυρε τη διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

Παρά την κατηγορηματική άρνηση του Chris Noth για τις καταγγελίες, εξηγώντας πως πρόκειται για κατασκευασμένες ιστορίες και οι πρωταγωνίστριες του «And Just Like That» τάχθηκαν υπέρ των γυναικών που μίλησαν, δημοσιεύοντας μία σχετική ανακοίνωση. 

Μάλιστα ο Chris Noth ύστερα από το σκάνδαλο, έχασε μία συμφωνία που είχε για την αγορά του brand του «Ambhar», ενώ παράλληλα το CBS ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός δε θα συνεχίσει με τα γυρίσματα της σειράς «The Equalizer» που πρωταγωνιστούσε με την Queen Latifah.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!