Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του


Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος  απουσιάζει εδώ και περίπου μία εβδομάδα από το πόστο του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λόγω κορωνοϊού

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, ενώ αποκάλυψε ένα θα βρίσκεται την Παρασκευή 8/7 στο πλατό για το φινάλε της εκπομπής.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορωνοϊός… Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο για το αν θα βρίσκεται στο φινάλε της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε πως «λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top